PANINO FRESCO

PANINO FRESCO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 877 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Panino Fresco. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 17:56 Broodje tonno was zooo lekker!!! Maar dat zijn alle broodjes wel. Echt heerijk gegeten. Netjes op tijd ook en vriendelijke bezorger
27 mei 2022 om 19:32 Top
27 mei 2022 om 9:40 Wauw wat een top kwaliteit hun broodjes en pizza allemaal lekker vers. Echt maar dan ook echt een aanrader!
26 mei 2022 om 22:06 Heerlijke broodje! Bezorger was nog eens vriendelijk. Ik raad het iedereen aan!
26 mei 2022 om 9:51 Wat moet ik zeggen. De beste, kan niet anders zeggen. Iedere de zelfde top kwaliteit, gewoon top.
24 mei 2022 om 18:17 Ik heb lunch besteld om 12.00 uur. Dit kwamen ze om 13.25 bezorgen. Ik vind dat niet normaal, zo’n lange bezorgtijd. Op de site staat dat ze binnen 20-30 minuten bezorgen. Dat is dus niet gelukt
24 mei 2022 om 15:24 Was weer heerlijk.
23 mei 2022 om 22:22 Heerlijke goed gevulde broodjes! Alles smaakte lekker vers! Wat een top service en erg vriendelijke en respectvolle medewerkers. Hier kom ik vaker! Beste van Utrecht. Aanrader!
23 mei 2022 om 19:39 Heerlijk gegeten en het smaakte lekker vers
21 mei 2022 om 17:38 Echt zo mega lekker, iedereen was verbaasd over de goede kwaliteit van zowel de broodjes als de smoothie. Ontzettend lekker brood en rijk belegd.
21 mei 2022 om 11:54 Heerlijke en goed belegde broodjes. De smoothies zijn lekker vers.
20 mei 2022 om 9:47 was weer heerlijk zoals gewoonlijk.