PANINO FRESCO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1726 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Panino Fresco. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 16:57 Het eten was goed. Alleen de bezorging was minder. De smoothies hadden gelekt in de tas waardoor het eten nat is geworden en daardoor niet meer lekker was. Dat was erg jammer.
26 mei 2024 om 16:34 Ruim 2,5 uur gewacht op de bestelling. Toen deze eindelijk aankwam was alles platgedrukt, koud en doordrenkt met vocht/vet van een andere bestelling. Enkeltje kliko dus.
26 mei 2024 om 15:06 Na 2 uur gebeld of de bestelling (3 broodjes en 2 stukjes pizza) goed was gegaan. Dit bleek van niet, maar de bestelling zou elk moment de deur uit gaan. Vanaf toen heeft het nog 1,5 uur geduurd en mistte er een broodje + waren de smoothies lek
23 mei 2024 om 11:54 Snel en goed
22 mei 2024 om 16:24 Broodje was heerlijk en het pizza stuk ook heerlijk. Echt gesmuld
20 mei 2024 om 22:44 Na 2 uur wachten werden eindelijk 2 broodjes bezorgd. We moesten ze zelf nog wel opwarmen en toen waren ze best lekker. Ik zou hier niet bestellen, doe ik ook niet meer.
20 mei 2024 om 13:26 Haal regelmatig me ontbijt hier, vandaag heb ik een fout gemaakt in mijn bestelling, daarover gebeld en kwamen ze kosteloos een nieuw broodje brengen. Zal hier blijven bestellen, jongens en dames bedankt!
20 mei 2024 om 0:55 Heel lekker!
9 mei 2024 om 18:55 Heerlijk
9 mei 2024 om 15:54 2 heerlijke sompige broodjes waar de saus eruit droop. Ik heb er verder niks aan toe te voegen.
8 mei 2024 om 16:23 Lekker en vlot
8 mei 2024 om 10:37 Jammer dat het broodje van de carpaccio nog heet was, de carpaccio was inmiddels gebakken.